mandag 15. september 2014

LCHF musli av Åse Falkman Fredrikson


Denne oppskriften er fra Åse Falkman Fredrikson sin bok "Lev gott med LCHF och periodisk fasta". Veldig god og blir mer crunchy når den har blitt helt avkjølt.

Du trenger:

2 dl hakkede mandler
2 dl hakkede hasselnøtter
1 dl sosikkekjerner
1 dl gresskarfrø
1 dl kokosmasse
1 dl hele linfrø (i oppskriften står det 1/3 dl men hvorfor ikke ha i mer)
1 ts vaniljepulver
1 ss kakao
3 ss smeltet kokosfett
1 ss honning

Smelt fettet med kakao og honning.
Bland alt sammen.
Legg på plate med papir.
Stekes på 150 grader 20-30 minutter, vend 1-2 ganger i løpet av stekingen.
Oppbevares i tett boks.

Dryss 1-2 ss over gresk yoghurt med bittelitt honning på og ferske bær. Mm....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar