Oppskriften er fra Bakekona:
http://bakekona.blogg.no/1390749712_sukkerfrie_og_saftige.html
Jeg kuttet ut sukkeret i deigen og brukte smør og original kesam:
Oppskrift:
Jeg kjørte alt det tørre (hele havregryn) i kjøkkenmaskin noen runder før jeg hadde i smør og kesam. Deigklumpen trenger mel både oppå og under seg for å klare å kjevle den ut. Hadde på godt med kanel og sukker før sammenrulling og skjærte i ca. 15 skiver. Stekte de på 225 grader i 10 min.
De blir jo små da - men fine som en liten godbit til kaffen eller i matpakka.
http://bakekona.blogg.no/1390749712_sukkerfrie_og_saftige.html
Jeg kuttet ut sukkeret i deigen og brukte smør og original kesam:
Oppskrift:
- 110 gram fibra fullkornsmel (ca 2 dl)
- 90 gram havregryn eller havremel (ca 2 dl)
- 1 ss bakepulver
- 1/2 ts kardemomme
- 30 gram smør - rett fra kjøleskapet
- 250 gram kesam
- kanel og sukker til å drysse på deigen
Jeg kjørte alt det tørre (hele havregryn) i kjøkkenmaskin noen runder før jeg hadde i smør og kesam. Deigklumpen trenger mel både oppå og under seg for å klare å kjevle den ut. Hadde på godt med kanel og sukker før sammenrulling og skjærte i ca. 15 skiver. Stekte de på 225 grader i 10 min.
De blir jo små da - men fine som en liten godbit til kaffen eller i matpakka.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar