tirsdag 1. april 2014

Lapper uten mel fra Annika Rogneby


Oppskriften er hentet fra Annika Rognebys bok "Bakeglede uten sukker". Der heter den amerikanske pannekaker, men det er mer som lapper syns jeg.  Jeg har endret på mengden fiberhusk, droppet søtning og tilføyd kardemomme i min. Til ca. 10 små lapper.

Du trenger:
200 g kremost naturell
3 egg
1 1/2 ts bakepulver
noen dryss vaniljepulver
noen dryss kardemomme
1/4 dl fiberhusk

Bland alt, la svelle 10-15 min. 
Jeg bruker en toppet spiseskje røre til hver lapp.
Stekes på middels varme (jeg har min plate på 6). De må stekes ganske lenge for å bli ordentlig stekt, hvis ikke får man et klissete lag i midten. Jeg steker de på begge sider og steker så igjen på en side, da er de som regel ferdige.
De holder seg godt i kjøleskap 3 dager, da er de fortsatt saftige.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar