torsdag 21. august 2014

Sten Sture Skaldemans fakirbiffer


Skaldeman anbefaler å spise 3-4 stykker av disse om dagen eller annet kjøtt (og fisk, kylling, skalldyr) med mye fett i /til og ellers kun smør, krydder, vann, te og kaffe i flere dager for å få i gang kroppsforbrenningen. Den opprinnelig oppskriften er med 2/3 malt svinekjøtt (ikke butikkkjøpt medisterfarse, den er visst ikke fet nok) og 1/3 kjøttdeig. Oppskriften står i boka hans GI Null!
Jeg gjorde det litt enklere og brukte bare kjøttdeig med 14% prosent fett. Formet tykke burgere på 250 g og brunstekte de i panna med smør før jeg la de i form dekket med folie. Stekte de på 200 grader ca 40 min. Sjekk at de er gjennomstekt.
Når de skal spises bør en tilføre ekstra fett siden disse er magrere enn opprinnelig, for eksempel 3 striper bacon eller en klæsj smør eller majones.
De kan også tilføres ost når man ønsker variasjon og ikke skal spise ren fakir lenger.
Garantert mett av en sånn til middag :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar