Oppskriften er fra God fisk: http://www.godfisk.no/Oppskrifter/Norge/Fiskegrateng-med-makaroni
Jeg kuttet ut vårløk og pisket ikke eggehviten, rørte bare eggene hele inn i blandingen. Har økt steketemperaturen litt.
Du trenger:
5-600 g torskefilet, renset uten skinn og bein
3 ss smør
4 ss hvetemel
4 dl melk
1 ts salt
1/4 ts muskat
3 egg
1 dl makaroni som kokes
1 dl griljermel
Lag saus av smør, hvetemel og melk, ha i salt og muskat.
Avkjøl litt, bland så i eggene og makaronien og til slutt fisken i små terninger.
Has i smurt ildfast form.
Dryss over griljermel.
Stekes på 200 grader i 40 min.
Den er veldig god, smakte nesten bedre dagen etter - da merker man muskatsmaken bedre.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar