mandag 15. september 2014

Kesobrød av Åse Falkman Fredrikson


Nok en oppskrift fra Åse Falkman Fredriksons bok "Lev gott med LCHF och periodisk fasta". Dette brødet bør lages dagen før det skal spises, får en fin brødkonsistens.
Gir 8 porsjoner. Per porsjon: 3 g karbohydrater.

Du trenger:

6 egg
250 g cottage cheese
3 ss kokosmel
11/2 dl mandelmel (hjemmelaget for min del)
11/4 dl kruskakli (kan erstattes med Fibrex)
2 ss fiberhusk
6 ts bakepulver
50 g kokosfett uten smak
1 dryss salt
evt 1 dl solsikkekjerner og 1/2 dl hakkede nøtter
evt sesam/valmuefrø til dryss på toppen

Bruk stavmikser til å fjerne klumpene i cottage cheese, bland så alt sammen.
Has i en liten avlang smurt form (ca 22x30 cm).
Stek på 200 grader ca 20 min.
Kan fint fryses.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar