Nok en oppskrift fra Åse Falkman Fredriksons bok "Lev gott med LCHF och periodisk fasta". Dette brødet bør lages dagen før det skal spises, får en fin brødkonsistens.
Gir 8 porsjoner. Per porsjon: 3 g karbohydrater.
Du trenger:
6 egg
250 g cottage cheese
3 ss kokosmel
11/2 dl mandelmel (hjemmelaget for min del)
11/4 dl kruskakli (kan erstattes med Fibrex)
2 ss fiberhusk
6 ts bakepulver
50 g kokosfett uten smak
1 dryss salt
evt 1 dl solsikkekjerner og 1/2 dl hakkede nøtter
evt sesam/valmuefrø til dryss på toppen
Bruk stavmikser til å fjerne klumpene i cottage cheese, bland så alt sammen.
Has i en liten avlang smurt form (ca 22x30 cm).
Stek på 200 grader ca 20 min.
Kan fint fryses.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar