Til blå liten langpanne
1 gul løk, finhakket
300 g bacon i små biter
16 egg
1 dl melk
nykvernet pepper
Sett ovnen på 225 grader.
Legg løken og halvparten av baconet i ildfast form midt i ovnen i 10-15 minutter.
Rør om etter halve tiden.
Pisk sammen det andre og hell i formen.
Fordel resten av baconet oppå.
Stek omeletten videre til den har stivnet (ca. 40 min?).
Servèr med rømme smakt til med sennep.
Egner seg ikke å fryse, da blir den litt vannete i konsistensen.
1 gul løk, finhakket
300 g bacon i små biter
16 egg
1 dl melk
nykvernet pepper
Sett ovnen på 225 grader.
Legg løken og halvparten av baconet i ildfast form midt i ovnen i 10-15 minutter.
Rør om etter halve tiden.
Pisk sammen det andre og hell i formen.
Fordel resten av baconet oppå.
Stek omeletten videre til den har stivnet (ca. 40 min?).
Servèr med rømme smakt til med sennep.
Egner seg ikke å fryse, da blir den litt vannete i konsistensen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar